Indonesië

 

In Indonesië is het bekend als panada of pastel. De Noord-Celebes-versie, genaamd panada, heeft een dikke korst, gemaakt van gebakken brood en is gevuld met pittige tonijn en chili pepers. De andere, minder pittige versie, pastel, heeft een dunne korst en is krokant. De vullingen omvatten doorgaans in kleine blokjes gesneden aardappelen, wortelen, groene uien, kip, knoflook en witte peper, soms voegt men vermicelli toe. Een minder gangbare versie is gevuld met kerrie kip en / of aardappelen met een kwarteleitje.
Een andere versie is de pastel tutup, heeft dezelfde vullingen als pastel, maar is in taartvorm zoals kippot pie, alleen met de zachte dikke korst gemaakt van aardappelpuree. Pastel tutup wordt gebakken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkooppunten:
De lekkerste Empanadas bestel je bij Claudia's Delight 06 - 18 00 00 00 www.claudias.nl